Cum alegem solul pentru rosiile de gradina
Pamantul de gradina bun este un ingredient important in cresterea tomatelor de camp.
Pamantul de gradina bun este un ingredient important in cresterea tomatelor de camp.
O pensiune mica si cu oameni primitori, aer curat, mic dejun cu legume din propria gradina si drumetii, este o alegere perfecta.
Alivenci este o placinta traditionala din zona Moldovei.
Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara, a acordat o Diploma de Excelenta Societatii Comerciale Cramele Recas SA pentru vinul SOLO QUINTA 2010, care a obtinut trofeul pentru cel mai bun vin alb sec in concursul „Vinalies Internationaes 2011”, desfasurat la PARIS in perioada 25 februarie-1 martie.
Apemin Tusnad a luat fiinta in anul 1999 prin divizarea societatii Perla Harghitei si a devenit in scurt timp o firma renumita pe piata apelor minerale din Romania.
Sunt locuri in tara noastra unde modernitatea si luxul nu fac parte din viata cotidiana. Tara Lapusului cunoscuta publicului larg prin vocea lui Grigore Lese poate fi un exemplu in acest sens.
Situata in Bucovina, la 14 Km de Suceava si la 25 Km de Falticeni, fabrica de produse Laktotrio din Horodniceni este recunoscuta pentru traditia in prelucrarea laptelui.
La mijlocul anilor '60 ai secolului trecut, micii mestesugari si fermieri din Germania, Franţa, Italia, Austria, Elvetia, Olanda, Belgia se luptau cu marile lanturi de magazine.
Podgoria Aiud aflata la nord-vestul judetului Alba, ocupand coastele cu expozitie sudica, sud-estica si sud-vesticaă in preajma orasului Aiud.
Carnea de vita „MAINE-ANJOU” DOP , provine de la femele in varsta de pana la zece ani care au fatat cel putin o data sau de la masculi castrati in varsta de peste 30 de luni.
La momentul comercializarii, sunca „Coppa di Parma” (IGP) Italia, are forma cilindrica, deloc turtita.
„Pomme de terre de l’île de Ré” (DOP), Franta, este un cartof timpuriu de dimensiuni mici (sub 70 mm).
Cred ca frumusetile locului a facut ca acest oras sa inspire atati oameni de cultura si de stiinta care s-au nascut, au copilarit sau au trait aici.
In Uniunea Europeana, sunt peste 4 milioane si jumatate de ferme de semi- subzistenta (11 milioane daca adaugam si fermele de subzistenta).
Produseul „Oie d’Anjou” (IGP), Franta desemneaza gasca a carei carne este consumata sub forms de friptura, in mod traditional in timpul sarbatorilor de sfarsit de an.
Domeniile Stirbey sunt situate in Dragasani, judetu Valce, pe dealul Oltului.
SC FACOS SA se ocupa de fabricarea produselor din carne de vita, porc, pasare si vanat salbatic.
„Carota Novella di Ispica” cu indicatie geografica protejata este rodul cultivarii speciei Daucus carota L.. , in Sicilia, Italia.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev