Constanta: Piata Taraneasca 100 % natural traditional – editie aniversara 1 an

Infiintata in 1998 ca o afacere de familie, "Primalact" a reusit sa devina in prezent o marca cunoscuta si apreciata pe piata lactatelor.
1994 s-a infiintat S.C. SERGIANA PRODIMPEX S.R.L., societate al carui principal obiect de activitate este productia de carne si preparate de carne.
Barbanta este un vas din doage, de forma unui butoias, folosit pentru pastrarea diferitelor produse cum ar fi laptele sau branza. Cercurile acestui vas sunt tot din lemn, iar branza sta in barbanta aceea si are un gust deosebit.
Fabrica LaColline Valcele judetul Cluj, produce branzeturi de capra, pentru intern si export.
La Valea Mare, se fabrica sucul de mere intr-un mod cat mai simplu si mai apropiat de metodele traditionale si de aceea procesul de productie include putine etape tehnologice.
S.C. DRU AGRO S.R.L., cu sediul in localitatea Galati ofera zilnic preparate din carne si lapte.
In perioada 9-10 iunie, la Danes (langa Sighisoara), a avut loc seminarul regional Mountain.Trip: ,,Bucate din Carpati: de la ferma ta pe masa fiecaruia”
Fix Co – Bucuresti are o buna experienta in producerea diferitelor tipuri de fructe si legume conservate.
S.C. LACTATE NATURA S.A. Dambovita a luat fiinta in 1991 prin preluarea patrimoniului fostei Intreprinderi de Industrializare a Laptelui Dambovita.
Pfa Feher Carol se poate mandri cu peste 20 ani de experienta in domeniul prepararii muraturilor.
Agricultura de semi-subzistenta poate fi o tranzitie catre piata, pe toate nivelele ei de exprimare, incepand cu nivelul local.
SC „Marcel” SRL avand ca obiect de activitate productia in domeniul prelucrarii carnii a fost infiintata in 1991.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev