Sarbatoarea Recoltei si a Vinului Dobrogean

lata la cea de-a sasea editie, Sarbatoarea Recoltei si a Vinului Dobrogean, de la Pavilionul Expozitional din Constanta, este organizata, in acest an, in premiera, de consiliile judetene Constanta si Tulcea.

Pentru a atrage cat mai multi participanti, o delegatie a Consiliului Judetean Constanta s-a intalnit la Tulcea cu primarii din judetul vecin pentru ai invita oficial sa-si expune produsele la Ziua Recoltei.

Participarea la o astfel de actiune este una extrem de atractiva pentru producatorii din Tulcea, mai ales ca editiile trecute s-au dovedit un succes. 250 de mii de persoane si-au facut provizii de iarna la Sarbatoarea Recoltei si a Vinului Dobrogean de la Constanta.

Conducerea Consiliului Judetean Tulcea a anuntat ca ii va sprijini pe producatorii care vor sa participe la Ziua Recoltei de la Constanta.

Deja si-au anuntat participarea pe langa fermierii care vor aduce fructe si legume si foarte multi pescari cu marfa proaspata dar si reprezentanti ai fabricilor de mezeluri, vinuri, dulciuri sau diverse produse de panificatie.

Totodată, ansambluri folclorice din Tulcea vor participa alaturi de cele constantene la spectacolele organizate la Sarbatoarea Recoltei, de la Pavilionul Expozitional Constanta, care va avea loc in perioda 27 septembrie - 6 octombrie 2013