Magiunul Topoloveni promovat in strainatate

Magiunul de prune Topoloveni va fi promovat pe bani europeni in America de Nord si Orientul Mijlociu. Sonimpex Serv Com este singura firma din Romania care a obtinut finantare europeana pentru promovarea produselor in America de Nord si Orientul Mijlociu.

Mai exact, magiunul de prune Topoloveni, principalul produs al companiei va ajunge pe pietele mentionate in baza unui program finantat de UE care se va derula pe o perioada de trei ani. “Este tot mai clar ca produsele de calitate primesc bani. Acum nu mai vorbim de medalii sau altfel de recunoasteri, vorbim de sprijin pentru promovarea calitatii si traditiei prin magiunul de prune din prune, nu cu gust de prune, cu arome, partial din prune sau ce alte denumiri au mai fost inventate pe piata. Europa sustine financiar calitatea, din respect pentru consumatori, asa cum am facut-o si noi intotdeauna”, sustine dna Bibiana Stanciulov, director general si unic actionar al companiei. Valoarea totala a proiectului de promovare este de 544.200 de euro, acesta fiind al doilea de acest gen castigat de producatorul roman. In primavara compania a fost listata ca beneficiar in cadrul unui alt program cu finantare europeana de promovare a magiunului de prune Topoloveni in Elvetia, Norvegia si Federatia Rusa. Acest proiect este in valoare totala de aproximativ 981.000 de euro, iar primele actiuni vor avea loc luna aceasta, incepand cu 23 noiembrie cand Magiunul de prune Topoloveni va fi la Targul Igeho din Basel, Elvetia.

Sonimpex Topoloveni este singurul producator roman care ofera pietei conserve din fructe si legume 100% naturale, fara aditivi alimentari, fara zahar adaugat si fara conservanti. Mai multe detalii pe www.magiun-sonimpex.ro