LACTATE NATURA Dambovita

S.C. LACTATE NATURA S.A. Dambovita a luat fiinta in 1991 prin preluarea patrimoniului fostei Intreprinderi de Industrializare a Laptelui Dambovita. 

Societatea este o firmă cu capital integral privat. Principalul obiect de activitate al societatii este prelucrarea si comercializarea laptelui si a produselor lactate ce poarta marca Natura, fiind cea mai mare fabrica de prelucrare a laptelui din judetul Dambovita, cu o traditie de peste cincizeci de ani. Produsele Natura sunt recunoscute si bine apreciate de catre consumatori, iar firma se bucura de incredere din partea partenerilor de afaceri. 

Produsele dominante sunt iaurturile si branzeturile de tot felul. Iar „Branza cu smantana Fagaras” este foarte buna la gust si o specialitate recomandata oricarui gurmand. In perioada 2005-2008 au fost implementate doua proiecte, in valoare de 2.6 milioane de euro, co-finantate cu fonduri SAPARD. Aceste proiecte au vizat modernizarea si retehnologizarea capacitatilor de productie care au fost aliniate la standardele europene. In 2008 s-a semnat un contract de finantare cu APDRP-ul, pentru un proiect de investitii in valoare de 370 000 euro, ce a fost finalizat in 2009. Proiectul a permis extinderea gamei de produse, lansand pe piata de consum produse lactate in ambalaje de carton. 

MAI MULT >>