O zi la atelierul mestesugaresc

In ultimii ani auzim, strainii cerand, in restaurantele bucurestene, ... cafea romaneasca!
Extravaganta dorintelor e cauza fundamentala care a adus lumea in situatia proasta in care ne aflam.
Alivenci este o placinta traditionala din zona Moldovei.
Purcelul de lapte la tava este un deliciu bun pentru orice masa sarbatoreasca.
Romanii petrec Ziua Nationala in stil traditional, cu fasole, costita, carnati, tuica fiarta, muzica de fanfara si parade.
Postul Nasterii Domnului sau al Craciunului ne da putinta curatirii trupesti si sufletesti.
Romania este cea mai proeuropeana dintre statele europene.
Elemente ale activitatii culinare din Pecica; moduri de preparare, ustensile, feluri de mancare, cotidiene sau la ocazii festive, ce tin de inventivitatea si priceperea gospodinei in realizarea retetelor bucatariei traditionale.
In satul Hosman s-a inaugurat Moara Veche in anul 2010.
Sambata, 21 mai 2011, cei mai iscusiti preparatori de carnati din tara, dar si de peste hotare au participat la Parada Carnatilor de la Sfantu-Gheorghe.
DIETA SOUTH BEACH ne invata sa consumam doar carbohidranti si grasimi bune.
In timpuri stravechi, oul era dat in dar, fiind considerat simbol al echilibrului, creatiei, fecunditatii, simbol al vietii si al reinnoirii naturii, iar obiceiul vopsirii lui fiind intalnit la chinezi cu doua mii de ani inainte de Hristos.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev