Ulei ecologic de canepa de la Canah


 Canah International SRL, din Bucuresti, este primul procesator de seminte de canepa din Romania la fabrica din Salonta, jud. Bihor.

 

Canepa este o planta-minune. Fiecare parte a ei poate fi valorificata si a fost folosita deja de mii de ani in China si parti ale Europei. Semintele de canepa sunt unele dintre cele mai nutritive alimente de pe pamant si au fost o sursa traditionala de nutritie in multe tari in decursul a mii de ani. Ele pot fi consumate in moduri variate precum: salate de legume si fructe, muesli, produse de panificatie, retete de paste si orez, lapte de canepa. Semintele de canepa pot fi incadrate din punct de vedere biologic in categoria nucilor sau semintelor oleaginoase. Canepa este unul dintre alimentele perfecte ale naturii, un super-aliment care poate ajuta la mentinerea sanatatii si a starii de bine. Canepa poate oferi un spectru larg de beneficii pentru sanatate, cele mai importante fiind: cresterea nivelului de energie, reglarea nivelului colesterolului, imbunatatirea circulatiei, intarirea sistemului imunitar si nervos, recuperarea rapida in cazul leziunilor, reducerea stresului, diminuarea simptomelor dermatitelor atopice si alergiilor. Din intreg regnul vegetal in semintele de canepa se gasesc proteinele comestibile care pot fi folosite in cea mai completa masura de catre organismul uman. Desi soia contine mai multa proteina, aceasta nu poate fi sintetizata complet de organismul uman din cauza inhibitorilor de tripsina. In organism, proteinele au functii enzimatice si de anticorpi, de asemenea au rol plastic in cadrul tesuturilor, hormonilor si proteinelor sanguine. Omega 3 si Omega 6 sunt acizi grasi esentiali pentru sanatatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamatiilor si a durerilor articulare, scaderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale etc.

Din pacate, organismul nostru nu poate produce acesti doi acizi grasi esentiali, asadar singura varianta prin care ii putem procura sunt alimentele printre care se afla si uleiul de canepa. Tot ceea ce se face la Canah International se concentreaza in jurul acestei plante cu scopul de a utiliza eficient si ecologic canepa, imbinand traditia si inovatia tehnologica.  Fiecare pas al procesului de productie este atent supravegheat - de la alegerea semintelor, la analizarea prospetimii uleiului presat la rece si pana la ambalarea in sticle speciale violete - pentru a oferii permanent produse de calitate superioara. Canah este un lovemark, a carui poveste a inceput din pasiune pentru acesta planta minune. Uleiul, capsulele, semintele decorticate si faina de canepa sunt mai mult decat produse ambalate frumos, care trateaza anumite probleme de sanatate; sunt alternativa unui mod de viata natural, sanatos si plin de energie. Noi simtim Green Living si dorim ca si dvs. sa descoperiti sanatatea ‘verde’ din produsele de canepa pe care ne place sa le numim Medicina cu Gust.a spus Oana Suciu, Managing Partner.

Oferta >>

 

 

 


Cautare