Pizza napoletana

„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.

„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.

Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.

Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.

Termenii de specialitate utilizati in agricultura ecologica:

Cultura ecologica a murului (Rubus sp).

Din anul 2000, in ultima duminica a lunii iulie, are loc FESTIVALUL CLATITELOR.

Fuzarioza tulpinilor si arsura spicelor – Fusarium roseum var. graminearum, culmorum sau avenaceum este cunoscuta si sub numele de „inrosirea spicelor”.

Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania

Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia

Mulcirea, plasticultura, ciupitul, carnitul, copilitul, politul, polinizarea suplimentara.

HOTARARE nr. 828 din 25 iulie 2007 privind Infiintarea Sistemului de protectie a indicatiilor geografice si denumirilor de origine ale produselor agricole si produselor alimentare

Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).

Pesta Porcina Clasica este o boala virala, extrem de contagioasa, care afecteaza deopotriva porcii domestici si cei salbatici, fiind raspandita la nivel global.

Denumirea de origine controlata “BANAT” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire, cu conditia respectarii tuturor prevederilor legale.

Organisme de control aprobate pe teritoriul Romaniei.

Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev