Targul saptamanal de produse traditionale din Satu Mare


In satul Hosman s-a inaugurat Moara Veche in anul 2010.

Carnatul „Saucisse de Morteau” IGP, este un carnat drept de formă cilindrica, regulata produs din carne de porc.

Grupul de lucru romano-ungar pentru colaborare in domeniul turismului s-a reunit, in perioada 16 – 17 septembrie 2010, la Gyula (Ungaria), pentru a identifica problemele prioritare comune din domeniul turismului.

Branza Queso de Flor de Guía (DOP), Spania, are un caracter sezonier foarte pronuntat si sunt strans legate de sistemul traditional de productie.

DIETA SOUTH BEACH ne invata sa consumam doar carbohidranti si grasimi bune.

In luna martie, brandul de brutarii - patiserii Paul a intrat pe piata romaneasca, dupa deschiderea primelor doua locatii: in centrul comercial Baneasa Shopping City si pe Calea Dorobantilor.

Tipul de animal considerat adecvat pentru furnizarea partilor de carcasa din care se produc jambonul care beneficiaza de denumirea de origine protejata este porcul de rasa iberica.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev