Paradisul din insula Bali

Daca crezi ca exista un colt de paradis pe pamant, acesta poate fi cu siguranta insula Bali.

Nu astepta mult, si du-te acolo. Daca doresti ceva bun pentru tine sau familia ta, petrece o vacanta in Bali, si te vei bucura de orice fel de confort in functie de posibilitatile tale financiare.

Bali este una dintre cele 17000 insulele apartinand Indoneziei, cel mai mare arhipelag din lume si este considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul din Asia.


 

In Bali, veti gasi mii de kilometri de plaje si rauri mari si vei fi impresionat in timp ce explorezi aceasta natura magnifica.

Bali este una dintre cele mai mici insule din Oceanul Indian si este foarte apreciata de turisti, nu numai din cauza peisajului luxuriant dar si prin oferta diversificata de cazare.

Bali te va fascina cu adevărat cu teraselele de orez terase si cu un peisaj de o frumusete rara.

De asemenea aveti posibilitatea sa stati langa palatul regal, din Ubud, pentru a participa la spectacol de dansuri Legong precum si pentru a vedea divertisment de calitate in fiecare seara la Centrul de Arta din Denpasar. Populaţia este destul de prietenoasa si calda. Ati putea fi destul de sensibil cu climatul cald si umed, care domneste peste Bali pe tot parcursul anului. Coasta are plaje idilice de nisipuri albe sau vulcanic si are multe locuri de scufundari cu mari bogatii de pesti si corali.
 

 


Cautare