„Cos saptamanal” la microferma ecologica Biodumbrava – BucurestiPentru a veni in intampinarea solicitarii clientilor, microferma ecologica Biodumbrava doreste sa initieze incepand cu acest an programul “cosul saptamanal”.

 

Clientii care doresc sa se inscrie, vor deveni clenti permanenti si in urma semnarii unui contract de colaborare cu Intreprinderea Individuala Dumbrava Ion Alexandru – forma juridica a microfermei ecologice Biodumbrava, vor primi acasa coletul cu produsele bio comandate.


Distributia se va executa o data pe saptamana iar ziua de distributie va fi intr-o singura zi pentru toti clientii. Aceasta zi va fi stabilita de comun acord si va fi executata de catre un serviciu de transport specializat cu care I.I. Dumbrava Ion Alexandru va incheia contract, sau in cazuri extreme de catre distribuitor.

 

Clientii permanenti vor plati contravaloarea „cosului saptamanal” si contravaloarea transportului la primirea coletului cu produsele bio de sezon. Contractul de colaborare privind “cosul saptamanal” se face pe timp de un an incepand cu data de 15 aprilie 2011.

 

Inscrierea se face in ordinea solicitarilor incepand cu 01.03.2011 in functie de numarul de locuri disponibile.


Deoarece numarul de locuri este limitat, se sugereaza clientilor care doresc sa devina clienti permanenti sa solicite contractul de colaborare pentru a fi completat si semnat, numai dupa semnarea acestuia clientii vor fi beneficiarii programului “cosul saptamanal”

 

Pentru informatii suplimentare sa sunati la tel: 0724543869 sau mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

Sursa:www.wix.com/mistify/biodumbrava.

 Cautare