Degustari de produse de calitate din intreaga Europa la Cluj-Napoca


Denumirea de origine protejata „Formaggella del Luinese”, Italia, este rezervata branzei cu pasta semitare produsa exclusiv din lapte integral si crud de capra, prin coagulare cu ajutorul cheagului, maturata minimum 20 de zile.

In timpuri stravechi, oul era dat in dar, fiind considerat simbol al echilibrului, creatiei, fecunditatii, simbol al vietii si al reinnoirii naturii, iar obiceiul vopsirii lui fiind intalnit la chinezi cu doua mii de ani inainte de Hristos.

Compostul macerat este usor de facut prin inmuierea compostului in apa. Maceratul din compost este utilizat foliar (pulverizat pe frunze) sau se aplica pe sol.

Patruzeci de milioane de oua de ciocolata invadeaza magazinele italiene cu ocazia sarbatorilor de Pasti.

Franta este considerata drept leagan al turismului in spatiul rural, datorita vechii traditii, cat si cotelor maxime de diversificare, organizare si promovare.

Pentru a nu avea probleme in cultivarea cartofilor, in primul rand, trebuie sa cumparam cartofi de samanta certificati.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev