Sindicatul agricultorilor ’’CULTIVATORII DIRECTI DIN ROMANIA’’

La momentul comercializarii, sunca „Coppa di Parma” (IGP) Italia, are forma cilindrica, deloc turtita.
„Pomme de terre de l’île de Ré” (DOP), Franta, este un cartof timpuriu de dimensiuni mici (sub 70 mm).
Cred ca frumusetile locului a facut ca acest oras sa inspire atati oameni de cultura si de stiinta care s-au nascut, au copilarit sau au trait aici.
In Uniunea Europeana, sunt peste 4 milioane si jumatate de ferme de semi- subzistenta (11 milioane daca adaugam si fermele de subzistenta).
Produseul „Oie d’Anjou” (IGP), Franta desemneaza gasca a carei carne este consumata sub forms de friptura, in mod traditional in timpul sarbatorilor de sfarsit de an.
Domeniile Stirbey sunt situate in Dragasani, judetu Valce, pe dealul Oltului.
SC FACOS SA se ocupa de fabricarea produselor din carne de vita, porc, pasare si vanat salbatic.
„Carota Novella di Ispica” cu indicatie geografica protejata este rodul cultivarii speciei Daucus carota L.. , in Sicilia, Italia.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev