Targului de Produse si Preparate Culinare Traditionale, 28-29 mai 2011, Arad


Dulceata de trandafir, o delicatesa foarte cautata, este gata sa plece spre consumatori de la ferma ecologica din Topa.

Ferma ecologica este locul unde oamenii traiesc impreuna cu plantele si animalele in timp ce prepara alimente si bauturi gustoase.
Tehnica producerii rasadurilor de legume destinate culturilor de camp in sistem ecologic presupune cateva reguli:


Sambata, 21 mai 2011, cei mai iscusiti preparatori de carnati din tara, dar si de peste hotare au participat la Parada Carnatilor de la Sfantu-Gheorghe.

Siropul gros „Rheinisches Apfelkraut”, DOP, Germania, este fabricat din mere si pere proaspat culese si fierte la foc mic.

„Longjing cha” este un ceai verde, produs in tara terta CHINA si are protectie DOP.

De peste 10 ani un pasionat de brutaria artizanala face paine traditionala aproape zilnic intr-un sat din Tara Hategului

Locuitorii din satul Eftimie Murgu, Caras Severin, au obtinut 19.000 de euro pentru repararea morilor, printr-un program al Uniunii Europene.

Situata la aproximativ 3 km de localitatea Sfantu Gheorghe, plaja inca pastreaza farmecul unui loc virgin, putin batut de piciorul omului, lucru datorat oarecum de accesul dificil pana in localitate.


Florida Weave este, fara indoiala cea mai buna metoda de legat pentru tomate in camp.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev