Sunca dezosata Schwarzwälder Schinken
Schwarzwälder Schinken, IGP, Germania, este o sunca dezosata, curatata, cruda si afumata, obtinuta din pulpa din spate a porcului.
Schwarzwälder Schinken, IGP, Germania, este o sunca dezosata, curatata, cruda si afumata, obtinuta din pulpa din spate a porcului.
Motocositoarele sunt scule ideale pentru ingrijirea gazonului, cosirea de spatii verzi, taierea marginilor de gazon din curti, livezi sau gradini, reusind astfel sa usureze munca si sa obtina rezultatele dorite.
„Lapin Poron kuivaliha” DOP (carne uscata de ren din Laponia) este produs din muschi intreg (grupe de muschi) si din bucati de muschi.
„Asperges du Blayais”, IGP Franta, este in întregime fraged si cu un gust placut, fara fibre si fara gust amar.
Tot mai multi romani care dispun de lichiditati caute solutii pentru a-si investi banii. Specialistii spun ca brandurile in franciza aduc castiguri mari.
Obiceiul de a cultiva mazariche in amestec cu ovazul este cunoscut sub denumirea de borceag.
In centrul istoric al orasului Gyula, in piata Erkel Ferenc se afla Cofetaria de „O suta de ani”, care a fost infiintata in 1840 de catre cofetarul sef Salis András.
Bio-Swale este un tip de sant, care se utilizeaza pentru controlul eroziunii si conservarea umiditatii in sol.
„Janu siers” este produsa din lapte si coagul, la care se adauga unt sau smantana, oua, sare si seminte de chimion.
Carnatul de Mangalita este un produs traditional specific regiunii Maramures.
Ecologistii spun ca amenintarea momentului este interdictia de a pasuna in perioada decembrie – aprilie.
Placinta intinsa se face in foarte multe locuri din judetul Arad, inclusiv in satul Turnu, apartinator orasului Pecica
Vacantele la fermele taranesti au condus, printre altele, la o concluzie, apreciata si bine cunoscuta, a gazdelor germane: “un oaspete aduce mai mult profit decat orice alta activitate desfasurata in cursul unui an intreg”.
Plantarea zmeurului in container sau ghiveci va poate ajuta sa economisiti spatiu din gradina dumneavoastra.
Targul “Craciun Taranesc” este organizat de Piata Taraneasca si Mester(Esti) in curtea interioara a Muzeului Taranului Bucuresti.
La Palas Iasi Lifestyle Center a avut loc Festivalul de Vin, Arta si Gastronomie PROVINO.
Denumirea „Hajdusagi torma” DOP, se acorda radacinii plantei Armoracia rusticana (sin. A. lapathifolia) selectionate prin butasire in regiunea Hajdusag.
Calendarul biodinamic al semanaturilor folosind pozitia lunii fata de cele 12 semne zodiacale, pentru un semanat mai precis. (14 - 20 decembrie)
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev