WineUp Fair in Transylvania
In perioada 01 - 03 aprilie, va a avea loc la Casino Parcul Central ''WineUp Fair in Transylvania'' transfomand Clujul in capitala vinului si a gastronomiei.
In perioada 01 - 03 aprilie, va a avea loc la Casino Parcul Central ''WineUp Fair in Transylvania'' transfomand Clujul in capitala vinului si a gastronomiei.
Vanzarea directa, reprezinta cel mai important canal de vanzare atat pentru consumator cat si pentru fermierul ecologist.
Placintele Domnesti din republica Moldova sunt oferite bucurestenilor prin lantului de restaurante La PLACINTE.
Conferinta HIGH NATURE VALUE este un eveniment despre comunitatile rurale, practicile agricole si produsele alimentare din zone cu natura bogata din Romania, precum Transilvania sau Maramures.
Alheira de Mirandela IGP, Portugalia, este un carnat traditional afumat cilindric, in forma de potcoava.
Portugalia cu 800 km de taram de vis si 12 insule, are o pasiune ancestrala pentru ocean, caci aici Atlanticul intalneste Europa.
Steve Pincus si Beth Kazmar din Evansville, Wiscontin, au fost declarati fermieri anului la a 27 Conferinta anuala de agricultura ecologica din SUA.
Producatorul specialitatitor ''din gradina Cucoanei'' este Lucia Lupea, inginer horticol si doctor in stiinte cu specializari multiple in domeniul ingineriei genetice.
Cel mai cunoscut in lume este tipul de vin Chardonnay sec, un vin amplu si onctuos, cu arome fructate.
Statiunea balneoclimaterica Lipova este situata intr-o zona colinara, la 3 km de orasului Lipova si 30 km de municipiul Arad, intr-o regiune paduroasa, pe valea paraului Sistarovat.
POIANA FERMECATA este un loc minunat din comuna Bughea de Jos, zona Muscel, judetul Arges, unde se fac delicatesele gemuri si siropuri traditionale.
Denumirea „Polvorones de Estepa” IGP, Spania, se utilizeaza in mod traditional pentru a desemna un tip de dulciuri de Craciun fabricat in Estepa.
Ecocert este un organism de inspectie si certificare care isi desfasoara activitatea in conformitate cu standardul international ISO Ghid 65 (EN 45011).
Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 11 pana in 13 martie 2016, la Targul de primavara!
Pelinul este un produs natural, traditional romanesc, obtinut prin adaugarea in vin a unor ierburi si fructe, componenta principala fiind pelinul.
Targul national al mierii este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei si produselor apicole, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania.
Perroche este o branza din lapte de capra nepasteurizat facut de Charlie Westhead si Haydn Roberts la Creamery Neal Yard, din Herefordshire, Anglia.
Aproximativ 200 brutari, cofetari si bucatari din toata tara s-au inscris la Concursurile GastroPan.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev