Conferinta ecologica la AGRARIA Cluj Napoca


Productia ecologica in Uniunea Europeana si perspectivele pe care le au producatorii si procesatorii din Romania au constituit temele unei conferinte organizate, joi, de Directoratul General (DG) pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala al Comisiei Europene, in cadrul Targului international "Agraria" (6-9 mai) de la Complexul expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca. 

 

Cu acest prilej, Carmen Calverley, expert national in Unitatea de Agricultura Ecologica a DG Agricultura si Dezvoltarea Rurala a Comisiei Europene si Almuth Klink, PR project manager la Media Consulta, au facut o expunere detaliata asupra evolutiilor in agricultura ecologica, referindu-se, totodata, la campania UE de promovare a acestui sector.

 

La randul sau, consilierul Teodora Aldescu din Ministerul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale a abordat tema alimentelor ecologice procesate in Romania, iar prof. dr. Cornel Man, presedintele Asociatiei "Bioterra" a bioagricultorilor din Romania, a facut aprecieri asupra evolutiei agriculturii ecologice din Transilvania.

 

Sursa: www.gazetadeagricultura.info

 


Cautare