Dulciuri ecologice de la PROPLANTA, Cluj-Napoca 

PROPLANTA - Centru de Biotehnologii Vegetale Aplicate, este o microintreprindere privata creata in 2001 si a realizat dulciuri ecologice confirmate de sigla AE a Ministerului Agriculturii si de Ecoinspect Cluj-Napoca


 

PROPLANTA imbina activitatea de cercetare, dezvoltare tehnologica cu productia, la scara pilot, de alimente naturale si suplimente (nutraceutice), aditivi alimentari benefici sanatatii, precum si fitodermocosmetice naturale si produse wellness, toate fiind produse originale...


 

PROPLANTA este partener al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, si realizeaza proiecte de cercetare-dezvoltare in colaborare cu Universitatile de Medicina din Cluj-Napoca si Timisoara (unde sunt testate produsele), cu institute de cercetare din Romania si tari europene.


 

PROPLANTA ofera consultanta nutritionala si tehnologica, parteneriate si intocmire proiecte de cercetare europene sau din fonduri structurale. Ofera servicii de analiza biochimica (plante si alimente) pentru firme sau fermieri. Ofera contracte de franciza, licente de productie celor interesati sa dezvolte cercetarile si tenologiile, la scara industrala.


 

De asemenea, realizeaza retete si produse dietetice, pentru preventia bolilor metabolice. Va ofera prin magazinul din Cluj (din Julius Mall), de la universitate, dar si prin cabinetele medicale cprodusele prezentate mai sus. 

S.C. PROPLANTA S.A. (campus USAMV Cluj-Napoca)

Centru de Biotehnologii Aplicate, Str. Manastur 5-7

Persoana de contact: Carmen Socaciu 

Sursa: www.proplanta.ro
Cautare