Produse naturale PROPLANTA

PROPLANTA - Centru de Biotehnologii Vegetale Aplicate, este o microintreprindere privata creata in 2001 si a realizat o serie de produse ecologice confirmate de sigla AE a Ministerului Agriculturii si de Ecoinspect Cluj-Napoca.

PROPLANTA imbina activitatea de cercetare, dezvoltare tehnologica cu productia, la scara pilot, de suplimente (nutraceutice), aditivi alimentari benefici sanatatii, precum si fitodermocosmetice naturale, toate fiind produse originale... La ora actuala comercializeaza 11 produse nutraceutice si 15 produse Fito-Dermato-Cosmetice. 

PROPLANTA este partener al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, si realizeaza proiecte de cercetare-dezvoltare in colaborare cu Universitatile de Medicina din Cluj-Napoca si Timisoara (unde sunt testate produsele), cu institute de cercetare din Romania si tari europene. PROPLANTA ofera consultanta nutritionala si tehnologica, parteneriate si intocmire proiecte de cercetare europene sau din fonduri structurale. Ofera servicii de analiza biochimica (plante si alimente) pentru firme sau fermieri. Ofera contracte de franciza, licente de productie celor interesati sa dezvolte cercetarile si tenologiile, la scara industrala.De asemenea, realizeaza retete si produse dietetice, pentru preventia bolilor metabolice. Va ofera prin magazinul din Cluj (din Julius Mall), de la universitate, dar si prin cabinetele medicale produsele sale.

OFERTA >>

 


 

 


Cautare