Tomatele „PIENNOLO DEL VESUVIO”
DOP „Pomodorino del Piennolo del Vesuvio” desemneaza fructul ecotipurilor de tomate mici asociate denumirilor populare „Fiaschella”, „Lampadina”, etc.
DOP „Pomodorino del Piennolo del Vesuvio” desemneaza fructul ecotipurilor de tomate mici asociate denumirilor populare „Fiaschella”, „Lampadina”, etc.
“Viitorul este abundent” reprezinta invitatia pentru a dezvolta adevaratele metode agricole.
Jambonul “Crudo di Cueno”, Italia, este protejat DOP la nivel european.
Anul Nou marcheaza trecerea in noul an civil, fiind si ziua de praznuire a Sfantului Vasile Cel Mare.
Incepand cu noaptea de Ajun, rasuna glasul colindatorilor.
Masa de Craciun este masa principala traditionala din din ziua de Craciun.
Muzeul renumitului produs traditional este o laptarie vechi, cu numele Meli Lupi, care si-a incetat productia in 1977.
Combis este o societate romaneasca al carui domeniu de activitate este productia, distributia si comercializarea unei game variate de carne transata, carne carcasa si preparate din carne.
Suprafete tot mai mari de meri sunt cultivate organic in Austria.
Si in acest an sala Dalles ne asteapta pana in Ajunul Craciunului cu sute de standuri de cadouri.
Cultivarea florilor comestibile este o problema de cunoastere si daruire.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev