EXPO - BIOCULTURA, Spania


Peste 700 de expozanti si 100 de mii de vizitatori au fost prezenti la expozitia de produse organice, care a avut loc in aceasta luna, in Madrid, Spania.

 

Peste 17.000 de produse alimentare ecologice certificate au fost expuse la targ intr-un pavilion special.

 

In celelalte doua pavilioane au fost prezentate o gama larga de produse si servicii: produse naturale pentru igiena, cosmetice, eco-materiale, mobilier, materiale pentru locuinte, energie regenerabila, terapii nedicale complementare, reciclare, mediu, casele de turism rural, jucarii, artizanat, muzica, carti si reviste.

 

Antreprenori, negustori, importatori, exportatori, bucatari-sefi profesionisti au participat la BioCultura pentru a gasi notati si propuneri de colaborare.

 

La targ sa acordat o atentie deosebita promovarii consumului de alimente bio. Statul spaniol este al noulea in lume in productia de alimente ecologice, dar este codasa in ceea ce priveste consumul.

 

Cu ocazia targului a avut loc si festivalul verde pentru copii “MamaTerra” cu o varietate de activitati distractive pentru copii, ateliere de gatit, gradinarit organic, ateliere de reciclare si regenera de energie ... Muzica, teatru, marionete.

 

 

Sursa: www.biomanantial.com

 

 Cautare