27-28 august: Targul national de produse ecologice, traditionale si naturale Bucuresti


Porcii din rasa „Porc d'Auvergne”, Franta, sunt crescuti in aer liber, carnea acestora fiind caracterizata prin fermitate, culoare rosie omogena, nici deschisa, nici inchisa, si slanina dorsala reziduala de culoare alba si consistenta.

Legumele recoltate in judete ca Braila, Teleorman sau Galati au mare trecere la Centrul Agro Transilvania din Dezmir.

In Statele Unite ale Americii exista o asociatie nationala a gradinilor comunitare, fondata in 1979 si intitulata American Community Garden Association (ACGA).

Intr-o enumerare, fara pretentii de a stabili o ierarhie precisa, facuta de cunoscutul specialist Jost Krippendorf, apar enuntate 20 de motivatii, pentru care alegem o destinatie turistica:

Agricultura ecologica a avut cea mai rapida crestere dintre sectoarele agriculturii din SUA, cu vanzari care au crescut de la 1 miliard dolari in 1990 la 23.9 miliarde de dolari in 2009 si la peste 50 miliarde in 2018.

Taranii din zonele semiaride din nord - estul Braziliei sunt cunoscuti prin perseverenta lor de a da viata terenurilor aproape sterpe.

O afacere locala din orasul american Richmond se bazeaza pe vanzarea de alimente proaspete unor localnicii, fara ca acestia sa se deplaseze de acasa.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev