3-5 iunie Targul „Cocosul de Hurez”, judetul Valcea


Laboratorul de analize fizico-chimice, al Institutului de Bioresure Alimentare, face determinari fizico chimice pentru produsele agro – alimentare, inclusiv, pentru cele traditionale si ecologice.

Mierea de munte „Miele delle Dolomiti Bellunesi” se obtine din nectarul florilor de pe teritoriul montan al provinciei Belluno, Italia, din ecotipul local „Apis mellifera”, prin incrucisarea dintre Ligustica si Carnica.

La Valea Mare, se fabrica sucul de mere intr-un mod cat mai simplu si mai apropiat de metodele traditionale si de aceea procesul de productie include putine etape tehnologice.

Fasolea „Fagiolo Cuneo” (IGP) desemneaza fasolea ca pastaile ceroase, cultivata in Italia.

Fix Co – Bucuresti are o buna experienta in producerea diferitelor tipuri de fructe si legume conservate.

Daca ai fi purcelus, cum ai vrea sa-ti petreci viata ta?

O gradina de familie pentru patru persoane are o suprafata de 400 mp si dimensiunile de 25 x 16 m.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev