Editiile speciale de Sarbatorile de iarna ale Targului ECOAGRISIncepand cu 9-11 decembrie, se deschid o data la doua saptamani, Editiile speciale de Sarbatorile de iarna ale Targului ECOAGRIS din Parcul Biserici Toma Cozma din Iasi.

In dorinta de a veni in intampinarea Sarbatorilor de iarna cu un moment adecvat pentru pregatirile specifice in plan culinar, dar si al sanatatii, pentru a stimula interesul cetatenilor pentru produsele naturale, nealterate chimic, genetic sau in orice alt mod, si pentru adoptarea unei alimentatii sanatoase, incepand cu perioada 9-11 decembrie a.c., o data la doua saptamani, Bioma Agro Ecology Co organizeaza in Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi, Editiile speciale ale Targului national de produse ecologice si traditionale, ECOAGRIS.

Calendarul expozitional de Sarbatori cuprinde perioadele: 9-11 decembrie, 21-23 decembrie, 6-8 ianuarie, 20-22 ianuarie.

Atmosfera de sarbatoare va fi marcata si prin organizarea unor Concerte de Colinde precum si multe alte surprize.

Deschiderea oficiala a celei de-a XVI-a editii a Targului ECOAGRIS va avea loc vineri, 9 decembrie a.c., incepand cu ora 13.00, iar programul de vizitare este intre orele 10.00-16.00, cu intrarea libera.

 

 

Sursa: http://www.bioma.ro/index.php?menu=NW&cod=11

 Cautare