Editia speciala de Craciun a Targului ECOAGRIS IasiIn perioada 21-23 decembrie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza in Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi Editia speciala de Craciun a Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale, ECOAGRIS.

 

Deschiderea oficiala a celei de-a XVII-a editii a Targului ECOAGRIS va avea loc miercuri, 21 decembrie a.c., incepand cu ora 13.00. Atmosfera de sarbatoare va fi marcata si prin organizarea unui Concert de Colinde sustinut de Corul Psalm al Bisericii Toma Cozma din Iasi, coordonat de Daniela Cojocaru, castigatoarea Festivalului Mamaia 2010.

 

La aceasta Editie Speciala de Craciun a Targului ECOAGRIS vor fi prezenti producători consacrati din diferite zone ale tarii: Moldova, Maramures, Bucovina, Oltenia, Muntenia, Transilvania, Banat.

 

Publicul larg isi va putea achizitiona alimente sanatoase pentru mesele speciale de sarbatori: preparate din carne de porc mangalita, preparate ecologice din carne de pui, vita sau oaie, produse lactate si branzeturi proaspete, traditionale (branza de burduf, telemea de oaie, telemea de vaca, cascaval, urda, lapte si branzeturi de capra etc.), prajituri de casa delicioase, cozonaci, palinca si multe alte alimente specifice.


 

Sursa: http://www.bioma.ro/index.php?menu=NW&cod=11

 Cautare