Editia Speciala de Boboteaza si Sfantul Ioan Botezatorul a Targului National ECOAGRISParcul Bisericii Toma Cozma va gazdui in perioada 6-8 ianuarie, Editia Speciala de Boboteaza si Sfantul Ioan Botezatorul a Targului National de produse ecologice, traditionale si naturale, ECOAGRIS

 

In perioada 6-8 ianuarie 2012, Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi va gazdui editia speciala de Boboteaza si Sfantul Ioan Botezatorul a Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale, ECOAGRIS.

 

Deschiderea oficiala a expozitiei cu vanzare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 13.00, dupa oficierea Slujbei de Sfintire pentru Agheasma Mare din Sarbatoarea Botezului Domnului, Targul ECOAGRIS va fi deschis zilnic intre orele 10.00-16.00, in Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi (Str. Toma Cozma, nr. 41, in apropierea Liceului „C. Negruzzi”), iar intrarea va fi libera.

 

Ca si la celelalte editii, publicul larg va putea gasi la ECOAGRIS diferite produse de calitate din diferite judete ale tarii (Iasi, Maramures, Neamt, Suceava, Brasov, Salaj, Bihor, Vrancea, Calarasi, Harghita, Bistrita) precum si de pe plan international (Elvetia, Israel, Ungaria).

  • alimente bio si produse traditionale (preparate din carne, produse lactate si branzeturi, prajituri de casa, miere de albine de diferite sortimente etc.)

  • produse naturiste, suplimente nutritive naturale, vitamine;

  • dulciuri, bauturi (palinca naturala, vin natural, bere de ghimbir), ceai, siropuri si produse dietetice;

  • produse apicole, uleiuri naturale, tincturi si extracte din plante, plante medicinale

  • cosmetice, produse de ingrijire personala

  • detergenti si solutii bio pentru casa, ambalaje ecologice.

 

De asemenea, cei care implementeaza proiecte in agricultura, protectia mediului, zootehnie sau industria alimentara vor putea gasi la targ si inputuri autorizate pentru agricultura ecologica (fertilizatori si amelioratori ecologici, fertilizatori avand caracter fitosanitar, pentru combaterea bolilor si a daunatorilor), tratamente ecologice pentru protectia mediului si zootehnie (pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului organic, pentru tratarea terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.), conservanti ecologici pentru muraturi, vin, mezeluri, preparate din carne.Bioma Agro Ecology Co

Romania, Iasi, Str. Toma Cozma, 41; Cod 700 554

  • Telefon: 0332 441776; 0232 268228

  • Fax 0232 211273

  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  • site: http://www.bioma.ro

 

 


Cautare