
Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Bucuresti au placerea de a va invita la Zilele gustului si ale savorilor
Tema: produse romanesti si savoir faire francez
-
luni 5 si marti 6 decembrie
-
Hotelul Epoque
-
Intrarea Aurora 17C, prin str. Ion Perlea
Program:
Luni, 5 decembrie
14.00: Masa rotunda «Cum valorizam patrimoniul alimentar romanesc?» Invitat: Loic BIENASSIS, Institutul European de Istorie si Cultura a Alimentatiei, Universitatea din Tours
16.30-18.30:Demonstratie cu degustare cu bucatarii chef David CONTANT si Arnaud DUNAND SAUTHIER

Marti, 6 decembrie
10.30–Ateliere de gatit pentru copii cu Philippe DUPRE (Ici et là)
18:00–Seara Soupe(r)-parfum / Conferinta de parfumerie culinara si demonstratie-degustare cu Michèle GAY. 4 retete de supa.

Mai multe informatii:
Silvia Cazacu : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau 0374 125 212
facebook: Institutul Francez