Tocana din carne cu taro

Taro este numele comun al tuberculilor ce apartin speciei Colocasia esculenta, din familia Araceae.

Taro este numele comun al tuberculilor ce apartin speciei Colocasia esculenta, din familia Araceae.

Iepurasul isi face cuib in Piata Mare din Sibiu cu zece zile inaintea sarbatorii pascale.

Maceratul se realiza din toata planta de urzica, mai putin radacina.

Satul in forma de cerc se numeste Charlottenburg sau Sarlota si se afla in judetul Timis.

Produsul „Requeijão da Beira Baixa” din Portugalia a fost inregistrat ca produs protejat DOP.

Cel mai important concurs autohton de cofetarie s-a desfasurat vineri 4 aprilie, in cadrul expozitiei GastroPan de la Brasov.
Uleiurile presate la rece extravirgine Cardinal sunt: de nuca, de in, de susan, de dovleac, de catina, de soia, din germeni de grau, de samburi de struguri si de floarea soarelui.

Migdale „ALMENDRA DE MALLORCA”, Spania, sunt protejate IGP, din luna martie 2014.

Turta dulce produsa de APIDIS a castigat trofeul pentru produse semipeparate, la expozitia EUROPAIN & INTERSUC.

Ceaiul din frunze de soc se poate folosii cu succes la combaterea daunatorilor din gradina noastra.

Zimbabwe a interzis importurile de fructe si legume in stare proaspata si a sporit productia prin mulcire.

Conform traditiei populare romanesti, luna aprilie se mai numeste si „Prier”.

Industria ciocolatei si cofetariei a decernat trofeele Colectiile Intersuc la expozitia Europain Paris si pentru gama ecologica

Regina Tchelly De Araujo Freitas este o tanara braziliaca intreprinzatoare care isi pune amprenta pe scena culinara braziliana, cu un proiect numit Favela Organica.

A prins viata, un proiect foarte ambitios, acela de a construi o crama la cele mai inalte standarde, crama din care sa rezulte un vin de calitate superioara si natural 100 %.

Cea de-a doua sesiune de cursuri acreditate de agricultura ecologica se va desfasura in perioada 5-8 aprilie 2014, in Bucuresti. Pe parcursul celor patru zile de curs, participantii vor invata notiunile de baza in cultivarea terenurilor si cresterea animalelor in sistem ecologic.

Totul a inceput in 1974 cand Joseph Wilhelm si Jennifer Vermeulen au infiintat o mica ferma si un magazin auto de produse alimentare ecologice in Augsburg, Bavaria.

Aceasta capcana este destinata pentru prinderea viermilor merelor, cireselor, perelor, prunelor, afinelor, etc.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev