La Cotnari, mostenirea este fara seaman. Prin mestesugul vinului, vechi de peste doua mii de ani, traditia, arta si voia buna stralucesc, din nou, laolalta.
Pentru a va convinge de calitatile exceptionale ale vinului de Cotnari, in cadrul unei vizite veti beneficia de un tur al Combinatului de vinificatie si al cramei acestuia, o degustare a cinci probe si, in final, veti putea servi masa de pranz sau cina.
Meniul pentru masa de pranz sau cina este format din 2 feluri de mancare si un desert, cafea, apa, vin, visinata.
Creati-va singuri meniul, alegeti din variantele propuse, urmand sa comunicati prin telefon, fax sau mail, cu trei zile inainte de sosire, meniul stabilit.
Observatii:
-
pentru vizitatorii ce aleg pachet doar cu vizita si degustare(fara masa), grupul minim este de 10 persoane.
-
pentru vizitatorii care vor si masa, grupul minim este de 20 persoane.
-
sambata si duminica grupul minim este de 40 persoane
In perioada 1 sept-10 oct nu se fac vizite in combinat.
La masa, va fi servit meniul care este compus din 3 feluri de mancare (felul 1, felul 2 si desert) si care include cafea, apa minerala, vin si visinata.
Felul 1
-
platou traditional (cas, urda, preparate traditionale, rosii, castraveti, ceapa);
-
ciorba de pasare, ciorba de vita, ciorba de perisoare, ciorba radauteana;
-
sarmalute cu mamaliga si smantana;
-
saramura de crap cu mamaliga;
-
saramura de piept de pui cu mamaliga;
-
peste la gratar cu cartofi nature si lamaie.
Felul 2
-
tochitura moldoveneasca;
-
medalion de porc si vita la tava,cu cartofi nature si salata;
-
ceafa la gratar,cartofi pai si salata;
-
frigarui, pulpe pui dezosate, cartofi pai si salata.
Desert
-
placinta "poale-n brau";
-
profiterol;
-
inghetata.
La Felul 1, Felul 2 si Desert puteti opta pentru o singura varianta din fiecare fel, la alegerea d-voastra, ca in exemplu urmator: platou traditional (felul 1) + tochitura moldoveneasca (felul 2) + placinta "poale-n brau" (desert) + cafea, apa minerala, vin, visinata (incluse in orice meniu).