Târgul ANUGA 2025
Ultimul mare eveniment gastronomic al anului va fi târgul ANUGA 2025, care va avea loc în perioada 4–8 octombrie 2025, în Köln, Germania.
Ultimul mare eveniment gastronomic al anului va fi târgul ANUGA 2025, care va avea loc în perioada 4–8 octombrie 2025, în Köln, Germania.
În Evul Mediu, au apărut așa-numitele „piețe de decembrie”, care s-au transformat rapid în „piețe de Crăciun, precum Piața din Frankfurt, ce dateaza din 1393.
Ediţia Târgului de Paşti din 2025 va avea loc în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului Sibiu, în perioada 11-22 aprilie.
Anual, in curtea Ministerului Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, se organizeaza evenimentul „Stâne, Gusturi și Tradiții românești”.
Parcul Izvor din București devine punctul central al unui eveniment culinar de amploare intre 21 și 25 martie 2025.
Targul de Craciun din Praga este cel mai cautat eveniment din oras si atrage anual un numar mare de cehi si straini.
Primul târg din an Asociatia Mesterilor Populari Clujeni vestește primăvara și celebrează iubirea în ziua de Dragobete, renașterea în prima zi a lui Mărțișor și eternul feminin în cea de a opta zi a lunii martie!
Noiembrie în Bassa Parmense înseamnă November Porc, un eveniment itinerant care se desfășoară pe parcursul a 4 weekend-uri în municipiile Sissa, Polesine, Zibello și Roccabianca.
Intre 6-9 februarie 2025, orele 08:00-22:00, are loc la Cluj-Napoca, Slană Fest, târgul micilor producători.
Cine se trezește de dimineață în Sibiu ajunge să deguste cele mai gustoase produse locale, în fiecare sâmbătă la Piața Volantă Transilvania.
Oricine vrea să mănânce o carne buna va fi răsfățat la Săptămâna Verde Berlin.
Din 21 până in 30 octombrie 2022, timp de 10 zile Piața Unirii din Cluj Napoca va aduna meșteri, artizani și producători tradiționali din toate zonele țării .
La Targul de la Berlin este prezent sosul verde in preparate precum înghețată, gin și mancarea cu oua și cartofi de Paste.
Targ de produse alimentare ROMANESTI, unde pot fi gasite branzeturi, produse procesate din carne, fructe, legume, vinuri, miere, peste fript si prajit.
Săptămâna Verde (Grüne Woche) va avea loc în perioada 17-26 ianuarie 2025 în holurile centrului expozițional din Berlin.
Terra Madre Salone del Gusto 2022 va avea loc în perioada 22-26 septembrie la Torino, Italia.
Începând cu 21 octombrie, Învie Tradiția vă invită să redescoperiți farmecul autentic al toamnei la târgul dedicat roadelor, unde borcanele cu bunătăți de odinioară vă așteaptă să le descoperiți.
Când pandemia a lovit în martie 2020, închizând temporar piețele și restaurantele, multi fermieri știau că trebuie să schimbe rapid vitezele pentru a vinde ceea ce fermele lor cultivase deja.
Târg cu degustare de produse locale si discuții cu producători, sâmbătă, 13 aprilie 2024, intre orele 12:00 – 17:00, la Tour & Taxis, clădirea L' Entrepot Royal, Bruxelles.
In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.
O piață de fermieri sau piața fermierilor este o piata de vânzare cu amănuntul destinată vanzarii de alimente direct de către fermier consumatorilor.
Targul producatorilor ardeleni, are loc saptamanal (sambata si duminica), intre orele 9-18.
În perioada 19-28 ianuarie 2024, s-a desfășurat la Berlin, Germania, cea de-a 88-a ediție a expoziției „Săptămâna Verde 2024” (Grüne Woche).
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Facultatea de Horticultura organizeaza, anual, un targ dedicat horticulturii in Campusul Agronomie – Herastrau.
Festivalul Bruschetei de la Casaprota revine, in perioada 27-28 ianuarie 2024, sarbatorind 61 de ani de existenta.
In ajunul Sanzienelor, clujenii au putut lua pranzul la umbra, in natura, pe o ulita din Muzeul Etnografic al Transilvaniei.
Iarna asta, descoperă bucuria copilăriei și vizitează unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa!
Suceava va gazdui, timp de trei zile, Targul de Sanziene al mesterilor populari in perioada 22-24 iunie 2019.
În mod tradițional, vânzătorii ambulanți maltezi își câștigau existența călătorind dintr-un sat în altul, unde gospodinele așteptau cu răbdare să cumpere sau să comande orice aveau nevoie.
In data de 15 iunie 2019, a fost organizat la Brasov un nou atelier de initiere in prepararea painii cu maia, condus de Ana Negru.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev