Produsele traditionale si ecologice in economia locala


CNIEP LAREX are sediul in Bucuresti si este reprezentat in opt orase importante din tara, oferind servicii de efectuare de incercari, expertizare si certificare la standarde internationale pentru toate categoriile de produse.

Sauvignon, Segarcea, Selection (Selection Cartiere), Socola, Sampanie, Tamaiosa romaneasca, Tarnave, Terente, Tisana, Traminer (roz), Uricani, Valea Calugareasca, Visani.

AGRICO este organizatie cooperatista din Olanda cu peste 1300 de producatori care ofera cartofi de calitate in orice colt din lume.

Pentru a fi atestat ca produs traditional, produsul trebuie sa fie conform unui caiet de sarcini.

Infiintarea camerelor agricole prin reorganizarea oficiilor de consultanta agricola
Integrarea este baza structurilor economice moderne.

Merlot, Minis, Murfatlar, Muscat Ottonel, Nicoresti, Noir, Odobesti, Panciu, Pelin, Pinot gris, Pinot Noir, Riesling, Roznovanu.

Produs traditional, traditionalitate si atestare produse traditionale

La Conferinta de Agricultura Ecologica a fost prezentat sistemul de calitate in protectia produselor agricole si alimentare de catre Lucia Romanescu, director executiv al Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev