Olympus Lapte Bio

Olympus, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, isi extinde gama de lactate bio si lanseaza Olympus Lapte Bio de Consum, primul lapte organic de consum, produs local.

Fabricat la Halchiu, judetul Brasov, Olympus Lapte Bio de Consum provine 100% de la ferme bio locale, unde animalele sunt hranite si crescute conform standardelor inalte impuse de catre organismele internationale si nationale de reglementare in domeniu.

Lansarea Olympus Lapte Bio de Consum vine ca urmare a cererii inregistrate pe segmentul produselor organice in Romania. Destinat in exclusivitate pietei interne, laptele bio de consum se adauga gamei Olympus, care in prezent cuprinde kefir si iaurt. „Am fost incurajati de raspunsul consumatorilor ca urmare a lansarii primelor noastre produse bio si continuam sa lansam sortimente noi de lactate pe acest segment. Am depasit deja estimarile initiale de crestere de 10% pe an pe segmentul bio, iar strategia noastra ia in calcul aducerea pe masa consumatorilor a acelor produse de calitate exceptionala, care sa ii determine sa opteze pentru o alimentatie sanatoasa”, a declarat directorul general Olympus, Ilias Pliatsikas.

 

 


Cautare