Hameiul ceh - Zatecki Chmel
Marca Zatecki Chmel, DOP, Cehia, poate fi utilizata numai pentru hameiul bine aroma din varietatea Saaz cultivata in regiunea Zatec (Saaz).
Marca Zatecki Chmel, DOP, Cehia, poate fi utilizata numai pentru hameiul bine aroma din varietatea Saaz cultivata in regiunea Zatec (Saaz).
Carne proaspata „Boeuf de Bazas” este un produs IGP, Franta.
Denumirea de origine controlata“ALBA IULIA” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.
Pentru o buna reusita a culturilor legumicole este foarte important ca la plantare sa se foloseasca rasaduri viguroase.
De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe in cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.
Boabele de naut „Cicer Arietinum L”, varietatea macrocarpum, ecotipul Fuentesauco, sunt comercializate si ambalate sub forma de legume uscate.
Denumirea de origine controlatA “DRAGASANI” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.
Arsura comuna a fasolei - Xanthomomas campestris pv. phaseoli, este o boala foarte raspandita in toate zonele unde se cultiva fasolea, producand insemnate pagube cantitative si calitative, inregistrandu-se uneori chiar compromiterea intregii culturi.
Chimionul „CESKY KMIN” este un produs traditional (DOP) din Republica Ceha
Carne proaspata de oaie „Agneau de Lozere”, IGP, Franta.
Denumirea de origine controlata "COTNARI” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.
Sunca (Presuntos sau paletas), IGP, Portugalia este obtinuta, din pulpe si spete de porcine din rasa alentejana.
Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.
Boala originara din America de Nord si observata inca din anul 1834 a fost introdusa in Europa, mai intai in Franta, si s-a raspandit peste tot cu mare rapiditate, determinand pagube considerabile plantatiilor viticole.
„Pecorino di Filiano” DOP Italia, este o branza cu pasta tare, produsa din lapte de oaie crud integral obtinut la unul sau doua mulsuri si provenind din aria indicata.
Denumirea de origine controlata “MURFATLAR” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.
Cea mai rentabila afacere cu care romanii pot penetra piata europeana, este cultivarea legumelor ecologice.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev