Patarea unghiulara a castravetilor
Pseudomonas syringae pv. lachrymans
Pseudomonas syringae pv. lachrymans
Uleiul din seminte de dovleac Stiria este o specialitate traditionala (IGP) a acestei provincii din Austria.
S.C. Lactate Natura S.A. Targoviste a luat fiinta in 1991.
Sopressa Vicentina este un salam italian de vara, in forma cilindrica si facut din carne de porc de calitate.
HOTARARE nr. 134/6.02.2008 privind specialitatile traditionale garantate (STG) ale produselor agricole si produselor alimentare
Denumirea de origine controlata “CRISANA” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire, cu conditia respectarii tuturor prevederilor din prezenta decizie.
Aligote, babeasca, …, cramposie
Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.
Compania S.C. VINCON VRANCEA S.A exploateaza astazi peste 1.500 de hectare.
Aceto Balsamico di Modena este un produs IGP, Italia.
Kosarom este prima firma din industria alimentara din Romania privatizata in anul 1992 prin Programul Pilot al Guvernului.
Protectia mediului in Romania
Agroturism si turism rural in Romania.
Slow Food Turda ne invita la friptura de Turda (Tordai pecsenye).
Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt realizate de SC ANDELVERO, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.
Vinuri si mancaruri alese
Ingenuncherea plantelor si sistavirea boabelor (Gaeumannomyces graminis var. tritici.)
Fainarea graului (Blumeria (Erysiphe) graminis f.sp. tritici)
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev