Cozonacul cu rom si ulei de trandafir Bremer Klaben
Bremer Klaben este un cozonac mare, de forma plata si aproape dreptunghiulara in sectiune.
Bremer Klaben este un cozonac mare, de forma plata si aproape dreptunghiulara in sectiune.
Castanele "Marrone di Caprese Michelangelo" DOP, din Italia, au obtinut recunoasterea la nivel european.
IGP „Pesca di Verona” se refera la specia Persica Vulgaris, Mill si este rezervata piersicilor cu pulpa alba, cu pulpa galbena si fara puf (numite si nectarine).
Intr-un sondaj efectuat in Franta, s-a observat ca produsele ecologice sunt cu 72% mai scumpe decat cele conventionale in supermaket-uri, dar mai ieftine daca sunt vandute direct.
Arzua-Ulloa este o excelenta branza produsa in regiunea Galicia din Spania, recunoscuta europeana ca produs DOP.
Descoperirile noi si rezultatele cercetarilor prezinta influentele substantelor continute de alimente asupra organismulului uman si care au fost necunoscute pana de curand.
Dezvoltarea turismului rural, solutie pentru dezvoltarea satelor vrancene, se bazeaza pe circuite care puna in valoare specificul Vrancei.
Gradina ecologica reprezinta o modalitate excelenta de a va asigura legume si fructe sanatoase fara reziduri toxice, tot timpul anului.
In ziua de 22 ianuarie 2010, s-a deschis la Salina Durgau Turda, judetul Cluj, un complex balnear modernizat cu fonduri europene.
Comisia europeana a inregistrat denumirea de origine protejata „PISTACCHIO VERDE DI BRONTE” (DOP), Italia, pentru fisticul sicilian.
In Romania, aproximativ jumatate din cantitatea de deseuri menajere generata de gospodarii este formata din resturi alimentare, vegetale si resturi de gradina.
Cel mai mare producator ecologic de oua, detine in prezent 42.500 capete, distribuite in trei puncte de lucru, aflate in judetele Arges si Sibiu.
Comisia europeana a inregistrat specialitatea traditionala garantata “Skilandis” (STG), Lituania.
Ferma Cairnie o indelungata afacere familiara si un reper local popular in Scotia a fost distinsa cu patru stele de catre vizitatori.
Modul de gatit al pastelor “amatriciana” vine din orasul italian Amatrice.
Denumirea de origine controlataă “SARICANICULITEL” se atribuie vinurilor obtinute din struguri produsi in arealul delimitat pentru aceasta denumire.
DOP „Pomodorino del Piennolo del Vesuvio” desemneaza fructul ecotipurilor de tomate mici asociate denumirilor populare „Fiaschella”, „Lampadina”, etc.
“Viitorul este abundent” reprezinta invitatia pentru a dezvolta adevaratele metode agricole.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev