Doua seturi CANAH in editie limitata de sarbatori

Anul acesta, ofera-le celor dragi cadouri... BIO!

In functie de gusturile si preferintele lor, alege ceea ce li se potriveste cel mai bine dintre cele doua seturi CANAH in editie limitata de sarbatori:

  • Ulei BIO de canepa si Pudra BIO de canepa cu afine;
  • Ulei BIO de canepa si Pudra BIO de canepa cu catina.

Ofera-le celor dragi tie sanatatea verde din produsele CANAH!

Uleiul din seminte de canepa, cunoscut ca fiind "uleiul perfect echilibrat al naturii", contine raportul ideal intre Omega 6 si Omega 3, acizii grasi esentiali de care organismul are nevoie pentru a fi sanatos si totodata necesari pentru cresterea normala si dezvoltarea copiilor.

Pudra BIO din seminte de canepa CANAH contine 70% proteina completa de origine vegetala si toti cei 21 aminoacizi cunoscuti, inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali pe care organismul uman adult nu ii poate produce. Spre deosebire de alte pudre proteice, cea din canepa are un continut bogat in acizii grasi polinesaturati esentiali omega 6 si omega 3 in raportul ideal pentru asimilarea de catre organism. 65% din continutul total de proteina din semintele de canepa este proteina globulara edestina, care are un grad ridicat de biodisponibilitate. Se pot consuma 1-3 linguri pe zi in amestec cu lapte sau lapte de origine vegetala. Optional se pot adauga banane și miere.

Cele doua seturi pot fi achizitionate la pretul de 54 lei fiecare.

Mai avem nevoie de adresa de livrare si... gata! Mosul va pune cadourile sub bradul celor dragi tie!

Echipa CANAH va ureaza Sarbatori Fericite!


Telefon: 0259373336
Fax: 0259370023
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Site web: https://canah.com/ro/


Cautare