Pastravarie si cazare la Complexul Lostrita

Situat intr-o zona ferita de aglomeratia urbana, in apropierea Barajului de Acumulare Firiza, Complexul Lostrita pune la dispozitia tuturor celor care vor sa se relaxeze, locuri de cazare intr-un complex de exceptie.

Hotelul are o capacitate de 50 de locuri de cazare, distribuite in 22 de camere utilate, din care puteti opta pentru camere duble, matrimoniale, twin sau triple. Pe langa confortul camerelor, linistea si aerul curat de munte, aduc un plus de relaxare si confera oaspetilor odihna. Complexul Lostrita dispune, de asemenea, si de o pastravarie proprie, ce a luat nastere in 2001 atunci cand, administratorul pasionat de acest domeniu si cu o vechime de peste 30 de ani in cresterea pastravului a inaugurat primele bazine, momentan producandu-se anual pana la 500.000 de bucati de pastrav, respectiv 15 tone de pastrav anual. Aceasta pastravarie este mult mai productiva si datorita faptului ca este alimentata cu apa din barajul Firiza. Fiind crescuti in apa rece de munte si furajati ecologic, calitatea gustativa a pastravilor este deosebita, acestia fiind folositi si pentru prepararea specialitatilor din peste pe care le gasiti aici.

Pregatit dupa retete proprii si gatit in diverse moduri, pastravul pe care il puteti gusta aici a reusit de fiecare data sa satisfaca poftele celor mai mari gurmanzi, ceea ce pentru intregul complex este un motiv de mandrie. In sezonul cald, toti cei care vin la Complexul Lostrita pot opta pentru servirea pastravului sau a altor preparate traditionale si nu numai pe terasa amenajata in jurul bazinelor cu pastrav, un loc plin de liniste, aer curat, un loc in care va veti simti bine si in care veti fi tratati asa cum se cuvine. Pe timp de iarna, Complexul Lostrita isi deschide portile restaurantului, unde pot fi organizate si diferite evenimente speciale, aproape de focul din semineu. In ceea ce privesc sarbatorile de Paste, Craciun sau Revelion, Complexul Lostrita ofera de fiecare data oferte greu de refuzat. Mese pline, preparate traditionale romanesti, dar si internationale, activitati specifice zonei in functie de sarbatoare, totul pentru a oferi tuturor celor care aleg Complexul Lostrita, momente de relaxare, voie buna, liniste si bucurie alaturi de oamenii dragi.

Oferta Complexului Lostrita o gasiti aici.

 

 


Cautare