Placinta cilindrica slovaceasca - Skalicky Trdelnik
„Skalicky trdelnik” IGP, este un produs de patiserie in forma de cilindru gol, cu un diametru interior de 3-5 cm si exterior de 6-10 cm.
„Skalicky trdelnik” IGP, este un produs de patiserie in forma de cilindru gol, cu un diametru interior de 3-5 cm si exterior de 6-10 cm.
Arbroath Smokies este numele dat pestelui afumat, din localitatea Arbroath.
Vafa rotunda, ANDRUTY KALISKIE, IGP, Polonia, este subtire, cu margini uniforme, usor lucioasa.
Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale.
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Denumirea „czworniak” se refera in mod direct la compozitia si modul de obtinere a bauturii „czworniak” STG, Polonia, si anume o parte miere la trei parti apa.
Uleiul de masline Hania Kritis este cea mai buna calitate.
„Slovensky ostiepok” IGP, Slovacia, este o branza semi-grasa cu consistenta semi-tare.
Apa minerala "Stein Sieker Mineralwasser".
Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.
Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.
Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
Smantana groasa si galbena este o crema facuta prin incalzirea laptelui de vaca.
Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania
"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.
Specificitatea berii „Ceske pivo” este conferita de materiile prime utilizate, know-how-ul format in industria berii, si procedeele speciale de fabricare a berii.
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev