Andivele belgiene - Brussels Grondwitloof
„Brussels grondwitloof” IGP, Belgia, denumeste culturile de cicoare obtinute prin fortarea radacinilor de Chicorium intybus L., var. foliosum Hegi.
„Brussels grondwitloof” IGP, Belgia, denumeste culturile de cicoare obtinute prin fortarea radacinilor de Chicorium intybus L., var. foliosum Hegi.
Specificitatea berii „Ceske pivo” este conferita de materiile prime utilizate, know-how-ul format in industria berii, si procedeele speciale de fabricare a berii.
Denumirea de origine protejata (DOP) „Cereza del Jerte” se refera exclusiv la ciresele de masa care se consuma proaspete.
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
Kainuun ronttonen IGP, Finlanda, este o tarta mica si rotunda, cu blat crocant din faina de secara, umpluta cu piure de cartofi, faina de secara si merisoare.
Arbroath Smokies este numele dat pestelui afumat, din localitatea Arbroath.
„Mazapan de Toledo” IGP, Spania, este o pasta fina si compacta obtinuta prin amestecarea sau framantarea cu zahar sau zaharuri a migdalelor crude, decojite si macinate.
Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale.
„Skalicky trdelnik” IGP, este un produs de patiserie in forma de cilindru gol, cu un diametru interior de 3-5 cm si exterior de 6-10 cm.
Denumirea „czworniak” se refera in mod direct la compozitia si modul de obtinere a bauturii „czworniak” STG, Polonia, si anume o parte miere la trei parti apa.
Vafa rotunda, ANDRUTY KALISKIE, IGP, Polonia, este subtire, cu margini uniforme, usor lucioasa.
„Slovensky ostiepok” IGP, Slovacia, este o branza semi-grasa cu consistenta semi-tare.
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.
Uleiul de masline Hania Kritis este cea mai buna calitate.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
Apa minerala "Stein Sieker Mineralwasser".
Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.
Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania
Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
Smantana groasa si galbena este o crema facuta prin incalzirea laptelui de vaca.
"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.
Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev