Pestele afumat "Arbroath Smokies" din Scotia
Arbroath Smokies este numele dat pestelui afumat, din localitatea Arbroath.
Arbroath Smokies este numele dat pestelui afumat, din localitatea Arbroath.
Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.
Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
Denumirea „czworniak” se refera in mod direct la compozitia si modul de obtinere a bauturii „czworniak” STG, Polonia, si anume o parte miere la trei parti apa.
Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania
„Slovensky ostiepok” IGP, Slovacia, este o branza semi-grasa cu consistenta semi-tare.
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev