Kiwi "De L'Adour" (IGP)
Kiwi care se obtine in Pays de l'Adour, Franta, este un fruct carnos, de consistenta ferma, cu excelente caracteristici organoleptice.
Kiwi care se obtine in Pays de l'Adour, Franta, este un fruct carnos, de consistenta ferma, cu excelente caracteristici organoleptice.
Kainuun ronttonen IGP, Finlanda, este o tarta mica si rotunda, cu blat crocant din faina de secara, umpluta cu piure de cartofi, faina de secara si merisoare.
"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.
„Mazapan de Toledo” IGP, Spania, este o pasta fina si compacta obtinuta prin amestecarea sau framantarea cu zahar sau zaharuri a migdalelor crude, decojite si macinate.
„Skalicky trdelnik” IGP, este un produs de patiserie in forma de cilindru gol, cu un diametru interior de 3-5 cm si exterior de 6-10 cm.
Lintea "Pardina de Tierra de Campos" este un produs IGP din Spania.
Vafa rotunda, ANDRUTY KALISKIE, IGP, Polonia, este subtire, cu margini uniforme, usor lucioasa.
Marca Zatecki Chmel, DOP, Cehia, poate fi utilizata numai pentru hameiul bine aroma din varietatea Saaz cultivata in regiunea Zatec (Saaz).
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Carne proaspata „Boeuf de Bazas” este un produs IGP, Franta.
Uleiul de masline Hania Kritis este cea mai buna calitate.
Boabele de naut „Cicer Arietinum L”, varietatea macrocarpum, ecotipul Fuentesauco, sunt comercializate si ambalate sub forma de legume uscate.
Apa minerala "Stein Sieker Mineralwasser".
Chimionul „CESKY KMIN” este un produs traditional (DOP) din Republica Ceha
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
Carne proaspata de oaie „Agneau de Lozere”, IGP, Franta.
Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.
Sunca (Presuntos sau paletas), IGP, Portugalia este obtinuta, din pulpe si spete de porcine din rasa alentejana.
Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.
„Pecorino di Filiano” DOP Italia, este o branza cu pasta tare, produsa din lapte de oaie crud integral obtinut la unul sau doua mulsuri si provenind din aria indicata.
Smantana groasa si galbena este o crema facuta prin incalzirea laptelui de vaca.
Usturoiul „Ail blanc de Lomagne” este un produs IGP din Franta.
"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.
Termenul de „Maca da Beira Alta” se refera la soiurile de mar Malus domestica Bokh, cultivate traditional in aceasta zona, cu pulpa foarte consistenta si care se conserva foarte bine.
Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.
„Brussels grondwitloof” IGP, Belgia, denumeste culturile de cicoare obtinute prin fortarea radacinilor de Chicorium intybus L., var. foliosum Hegi.
Specificitatea berii „Ceske pivo” este conferita de materiile prime utilizate, know-how-ul format in industria berii, si procedeele speciale de fabricare a berii.
Denumirea de origine protejata (DOP) „Cereza del Jerte” se refera exclusiv la ciresele de masa care se consuma proaspete.
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev