Ceapa verde Nocerino
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.
Arbroath Smokies este numele dat pestelui afumat, din localitatea Arbroath.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale.
Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania
Denumirea „czworniak” se refera in mod direct la compozitia si modul de obtinere a bauturii „czworniak” STG, Polonia, si anume o parte miere la trei parti apa.
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
„Slovensky ostiepok” IGP, Slovacia, este o branza semi-grasa cu consistenta semi-tare.
Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev