Mierea de pin din Alsacia
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Mierea de pin din Alsacia este o miere autentica suta la suta.
Szegedi szalami” sau „Szegedi teliszalami” DOP, Ungaria, reprezinta un produs obtinut din carne si grasime de porc in proportii egale.
Uleiul de masline Hania Kritis este cea mai buna calitate.
Denumirea „czworniak” se refera in mod direct la compozitia si modul de obtinere a bauturii „czworniak” STG, Polonia, si anume o parte miere la trei parti apa.
Apa minerala "Stein Sieker Mineralwasser".
„Slovensky ostiepok” IGP, Slovacia, este o branza semi-grasa cu consistenta semi-tare.
Pays de d `Auge din Normandia este unul dintre cele mai pitoresti regiuni din Franta.
Descrierea produsului traditional "Hreanul de Stiria" (IGP) din Austria.
Bergamot (denumirea stiintifica Citrus bergamia Risso) face partea din familia citricelor si a aparut pentru prima data in Calabria din anul 1300.
„Pizza Napoletana” STG, Italia, este un produs copt in cuptor de forma rotunda.
Produsul "del Baix Ebre-Montsia", DOP, Spania, este un ulei de masline extravirgin.
Produsul traditional Carne de Bisaro Transmontano, DOP, Spania, este obtinut prin abatorizarea purceilor sau din transarea carcaselor de porc din rasa Bisaro.
Smantana groasa si galbena este o crema facuta prin incalzirea laptelui de vaca.
Descrierea produsului „HUITRES MARENNES OLERON” (IGP), din Republica Franta.
"Pane di Altamura", DOP, Italia, este un produs de panificatie obtinut din remacinarea fainii de grau dur.
Descrierea produsului "Gurken von der Insel Reichenau" (IGP) din tara Germania
Denumirea de origine protejata „Zafferano di Sardegna” este rezervata sofranului uscat in stigmate sau fire provenind din cultivarea speciei Crocus sativus L.
Descrierea produsului „RADICCHIO DI VERONA” (IGP) din Republica Italia
Specificitatea berii „Ceske pivo” este conferita de materiile prime utilizate, know-how-ul format in industria berii, si procedeele speciale de fabricare a berii.
„Cipollotto Nocerino” DOP, Italia, se refera la bulbul de ceapa din speciei Allium Cepa L.
Arbroath Smokies este numele dat pestelui afumat, din localitatea Arbroath.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev