Mici atestati traditional

Mici de casa atestați cu logo-ul national în România.

Mici de casa Gabioti SRL

Produs atestat traditional cu nr. 281 2020. Pornind de la structura materiei prime și anume: carne de oaie, carne de vită, carne de porc, condimente, toate produse pe teritoriul țării, cât și la îndemânare și pricepere, producatorului Gabioti din Plescoi, a reușit să obținem un produs natural, tradițional, cu o aromă și o savoare de inegalat și inconfundabil. (Com. Berca, Sat Pleșcoi, Str. 1 Decembrie, Nr. 177, Cod Poștal 127042, Județul Buzău)

Mici la Mircea Măcelaru SRL

Produs atestat traditional cu nr. 66 2020. Produsul se prepară din carne de vită (greabăn sau spată de vită), spată de porc, slanină, sare grunjoasă, usturoi, piper negru, boia de ardei dulce, cimbru uscat, bicarbonat de sodiu și zeamă de oase. Aspect exterior: tocătură uniformă de carne, bine omogenizată, cu aspect mozaicat, culoare roz-roșiatică și o consisțență moale de pastă. Gustul și mirosul este caracteristic produselor proaspete de carne. Toate operațiunile folosite în prepararea produsului sunt efectuate manual. (Mun. București, Str. Maior Alexandru Câmpeanu, Nr. 14, Bucureşti)

Mici "Casa Râmniceană" Global Pro Carm S.R.L.

Produs atestat traditional cu nr. 55 2020. Micii "Casa Râmniceană” sunt bucăți cilindrice de 6-7 cm cu culoarea alb mozaicată. Carnea este tocată prin sita de 3 mm iar gustul este specific condimentelor adăugate. Micii nu conțin bicarbonat. Consistența micilor este moale. (Mun. București, Str. Ziduri între Vii, Nr. 19, Sector 2, Bucureşti)