Targul de Craciun la ferma

Comunitatile rurale pot gazdui piete speciale de Crăciun, cu tarabe pline cu produse locale pentru cadourile de pus in ciorap sau sub bradul impodobit.

Artă, meșteșugurile, produsele locale și muzica live vor putea fi disponibile pentru a răspândi un spirit festiv vesel cu ocazia sarbatorilor de iarna in sate si comune. Targurile de genul acesta vor ajuta creatorii locali, cât și rezidenții sa se intalneasca într-o atmosferă frumoasă și prietenoasă. Oamenii se pot relaxa și bucura de atmosfera din piețe sau din ferme, în timp ce își fac cumpărăturile de Crăciun.

Evenimentele speciale de acest gen, vor avea de oferit o mulțime de articole disponibile, care vor sprijinii afacerile locale. Acestea vor prospera si vor aduce venituri suplimentare fermierilor, mestesugarilor si producatorilor de preparate traditionale si ecologice. In targurile rurale de Crăciun, vizitatorii se vor putea bucura de zile extraordinare cu mâncare savuroasa, muzică, vizionare de reni si alte animale, fotografii cu Moș Crăciun și alte distractii. Gama completa de divertisment va fi oferita de fanfara, dansatori, colindatori, tobosari, ce ne vor incanta cu colinzi si obiceiuri de Craciun si Anul Nou.

 


Cautare