Mii de hectare de grau si rapita ecologica in Tulcea

Infiintata in anul 2000, AGRO EXIM GRUP produce cereale, leguminoase si oleioase in sistem ecologic pe 12 mii de hectare in inima Deltei Dunarii.

A inceput activitatea de producator, pe o suprafata de 400 de hectare, iar din 2003, compania a inceput sa foloseasca metode de productie specifice agriculturii ecologice. Agro Exim Grup coordoneaza si controleaza productii rezultate din exploatarea ecologica a mai mult de 10.000 de hectare, astfel, ca in 2011, compania exporta mai mult de 25.000 de tone de cereale ecologice.

Din 2012 societatea a investit in constructia unuia dintre cele mai moderne centre din Europa, de stocare, prelucrare si ambalare pentru produsele ecologice.

Agro Exim Grup comercializeaza o gama larga de produse agricole ecologice, certificate, respectiv: grau comun, grau spelta, grau dur, grau furajer, floarea soarelui, orz, rapita, porumb de nutret si pentru malai, in, mei, ovaz, sorg, mazare, boabe de soia.

Gratie asezarii pe Dunarea maritima, compania permite clientilor sa transporte produsele ecologice, terestru in camioane, pe cai navigabile in barje cu capacitati cuprinse intre 800 si 1.000 de tone si pe cai maritime in nave cu o capacitate de marfa, de la 3.000 la 4.000 de tone.

Contact >>

 


Cautare