Uleiurile si semintele BIODAM, judetul Tulcea


SC BIODAM SRL este o companie romaneasca, cu capital privat, activa in domeniul producerii, procesarii si comertului cu cereale, uleiuri si sroturi ecologice.

Biodam SRL sa infiintat in anul 2006 ca o necesitate a organizarii productiilor ecologice, procesarii si comertului produselor de natura ecologica. Respectand cele mai riguroase standarde de calitate, Biodam SRL poate asigura in conditii de maxima siguranta: productia ecologica, procesarea produselor oleaginoase si comercializarea acestora. Produsele sunt livrate in Big Bags (1 tona) sau in vrac, in camioane/cisterne sau pe nava din Portul Constanta-Agigea.

Compania se axeaza in principal pe comertul cu materii prime si derivate brute ale lor, acestea apartinand in totalitate agriculturii ecologice:

  • Seminte/Cereale: floarea soarelui ecologica; rapita ecologica; grau ecologic; porumb ecologic; in ecologic; mazare ecologica; soia ecologica; orz ecologic

  • Uleiuri: ulei ecologic din floarea soarelui presat la rece, brut sau winterizat, higholeic sau linoleic; ulei ecologic din rapita presat la rece.

  • Sroturi: srot ecologic din floarea soarelui; srot ecologic din rapita.

SC BIODAM SRL are sediul in localitatea Baia, judetul Tulcea, strada Republicii, numarul 3 Bis, tel/fax: (0040)240.564.255.S.C.Biodam S.R.L.


Cautare