Salad Box

SaladBox, lantul de restaurante dezvoltat de patru antreprenori din Cluj, continua expansiunea atat in tara cat si in strainatate.

In 2011, Dan Isai a venit cu idea de a le oferi romanilor posibilitatea de a adopta un nou stil de viata bazat pe o alimentatie sanatoasa, la preturi accesibile. A pornit la drum alaturi de Radu Lupas, Daniel Lar si Vlad Lupas. In aprilie 2012 au deschis primul restaurant Salad Box, in Cluj-Napoca, iar salatele lor au devenit atat de populare incat intr-un singur an au mai deschis alte 12 restaurante. Brandul de restaurante cu servire rapida a ajuns la peste 40 de unitati si ocupa locul trei in tara dupa McDonald’s si KFC.

Clientii sunt formati in proportie de 80% din persoane cu varste intre 20 si 40 de ani, care lucreaza in corporatii si majoritatea sunt activi pe retelele sociale. Dupa SaladBox, proprietarii brandului pariaza pe noi concepte de restaurante si deschid chiar cafenele. In jur de 70% dintre locatiile SaladBox sunt operate de francizati. Meniul SaladBox include salate, supe-crema, dar si fresh-uri si limonade.

Locatii restaurante SaladBox >>

 

 


Cautare