Program de calarie pentru copii din Cluj

Centrul de Calarie Napoca Sport Horse, aflat la 15 km de centrul Clujului, in localitatea Salicea, ofera program de calarie pentru grupele de copii.

Centrul de Calarie Napoca Sport Horse este situat la o margine de padure cu o priveliste incantatoare catre valea Salicei, locul ideal pentru a petrece un timp liber dedicat naturii si miscarii, un loc perfect pentru agrement.

Dincolo de Centrul de echitatie, se intind hectare intregi de dealuri si paduri, un tablou mirific din care puteti face parte printr-o plimbare calare.

Centrul are dotari de nivel international si detine manej acoperit cu tribune, boxe moderne cu adapatori automate, jgheburi, dusuri pentru cai, selarie, vestiare, baie si dus pentru cursanti si vizitatori, bucatarie si bar.

Centrul de Calarie Napoca Sport Horse ofera, printre altele si program special pentru grupuri de copii de minim 20 persoane care cuprinde: demonstratie de calarie cu sarituri peste obstacole; plimbarea tuturor copiilor calare; discutii pe tema calului si acordarea de recompense pentru cai; prezentarea cailor si a grajdului. Pret: 25 lei / persoana.

 


Cautare