Complexul turistic Pastravaria Albota

Aer curat de munte, susur de parau, pastravi, creasta Arpaselului si o liniste aparte. Toate acestea ti se dezvaluie in Complexul turistic Pastravaria Albota, sub muntii Fagaras, imediat ce ai trecut de satul Arpasu de Sus, la 55 km de Sibiu in drumul DN1 Sibiu - Brasov. 

Aici poti admira Valea Arpaselului cu Caldarea şi Rezervatia Naturala, inconjurata in stanga de varful Albota si in dreapta de Buteanu (2507 m) precum si lacurile pastravariei amenajate natural. Toate intr-o imagine de neuitat! Complexul turistic Pastravaria Albota dispune de 40 de camere amenajate in stil rustic-modern. Sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, TV-satelit, telefon, incalzire centrala si majoritatea au balcon cu vedere deosebita spre Caldarea Arpaselului.  In restaurant sau pe terasa complexului poti degusta mancaruri traditionale locale. Carnea şi branza provin din ferma complexului din localitatea Poienita. Aici poti savura gustul unic al produselor naturale. Poti pescui pastravii in rau sau chiar in lacul special amenajat. 

Amatorii de miscare se pot plimba cu ATV-uri, calare, in trasura sau cu bicicletele descoperind frumusetea campiei si a muntilor Fagaras. Poti juca un meci de tenis de masa sau poti porni in drumetii prin rezervatie pe trasee marcate. Sala de fitness, sauna, minipiscina si Jacuzzi te asteapta pentru destindere si refacerea tonusului. Balansoarele din Pastravaria Albota sunt puse parca sa completeze senzatia de relaxare a locului. Serile mai lungi pot fi incheiate cu un concurs de karaoke si un foc de tabara. Pentru copii este amenajat un loc de joaca de care cei mici se vor putea bucura in voie si în care isi vor consuma energia. Pastravaria Albota poate fi o optiune serioasa pentru concediul tau !

 

 


Cautare