Cristian Tabara printre hutuli, la Exclusiv in Romania

Echipa Exclusiv in Romania ajunge in Bucovina sambata, 19 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD si online, pe TVR+

Cristian Tabara a reluat peregrinările sale printre 'minunile' Romaniei, pe care le impartaseste telespectatorilor TVR in emisiunea saptamanala Exclusiv in Romania. In cea de-a doua editie a noului sezon, echipa Exclusiv in Romania propune telespectatorilor TVR 1 si TVR HD, precum si celor care urmaresc emisiunea prezentata de Cristian Tabara online, pe TVR+, o excursie in Bucovina, pentru a cunoaste alte unicate cu care se poate mandri tara noastra.

 

Se stie despre Bucovina ca este o regiune plina de farmec. Multi romani au vizitat-o si cunosc obiectivele turistice importante ale zonei. Dar oare stim totul despre Bucovina? Cristi Tabara ii poarta pe telespectatori intr-o Bucovina mai putin cunoscuta. Descopera calul hutul, populatia hutula, prezinta biserica de lemn din cimitirul Putna - cea mai veche biserica de lemn din lume, inca functionala, ia contact cu spiritualitatea locului si, desigur, cu renumita bucatarie bucovineana.

Despre atractiile Bucovinei, precum si 'ponturi' pentru turistii interesati sa cunoasca aceasta zona a tarii vom afla sambata dupa-amiaza, de la ora 18.00, in emisiunea Exclusiv in Romania de la TVR 1, TVR HD si www.tvrplus.ro.

 


Cautare