Pelerinaj pe biciclete la Manastirea Vladiceni

In continuarea activitatilor recreative organizate pentru tinerii interesati Parohia Toma Cozma din Iasi lanseaza invitatia doritorilor de calatorie cu bicicleta sa participe duminica, 4 august a.c., la un pelerinaj pe bicicleta ce va fi initiat din curtea Bisericii Toma Cozma la ora 13.00 catre Manastirea Vladiceni din Iasi..

Ca si în cazul actiunilor anterioare, prin sprijinul Bioma Agro Ecology Co vor fi puse gratuit biciclete la dispozitia tinerilor care vor dori sa participe. In timpul itinerariului se vor face popasuri in cadru natural oferit de frumoasele regiuni din jurul cetatii Iasului. Biserica Toma Cozma din Iasi este deschisa pentru colaborari ziditoare si pentru propuneri novatoare, lansand invitatie catre toti cei interesati. Confirmarile de participare si rezervarile bicicletelor se fac la numerele de telefon: tel. 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote).

 

Pelerinajul se va incheia cu participarea la Slujba Acatistului special, intru cinstirea icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului „Prodromita”. In perioada Postului Adormirii Maicii Domnului, la Biserica Toma Cozma din Iasi se oficiaza in fiecare seara Paraclisul Maicii Domnului. In cadrul acestei rugaciuni este expusa spre venerare o copie a acestei icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului „Prodromita”, ce poarta binecuvantarea vrednicului de pomenire Protos.(Petroniu Tanase, Staretul manastirii Prodromul de la de la Athos)

 

 

 

 


Cautare