Salonul VINVEST 2012 - un succes

 

La editia a IX-a a Salonului International de Vinuri VINVEST Timisoara expozantii au gasit cel mai potrivit loc de desfasurare si public pentru a lansa noile produse, noi brand-uri, dar si pentru a povesti succesul din spatele marcilor recunoscute si mult apreciate.

 

Un aport deosebit l-au avut în acest an profesionistii. Degustatorii experti, somelieri, oenologi, dar si personalul specializat al firmelor prezente în Salon au oferit adevarate lectii de degustare si informatii despre produsele expuse.

Peste asteptarile organizatorilor, Salonul a fost vizitat de aproape 10.000 de oameni. Un important numar de specialisti a fost prezent la Salon. Delegatii din tara, dar si din strainatate au vizitat Salonul VINVEST, unii reusind sa-si gasească viitori parteneri de afaceri. Multe produse romanesti sunt de calitate, insa ele nu sunt cunoscute”, este concluzia unui om de afaceri din Belgia.

Concursul VINVEST a adunat 132 de probe. 30% din aceste probe au primit distinctii. Publicul invitat a putut degusta probele participante in a doua zi a Salonului.

Pe linia de bucatarie din Salonul VINVEST, cei mai tineri bucatari sefi au aratat publicului cum se prepara cele mai sofisticate retete, dar si cele mai simple si gustoase. Bucataria traditionala romaneasca a fost atractia cea mai mare a vizitarilor.

 

Informatii si imagini sunt pe site-ul oficial www.vinvest.ro

 

 


Cautare