Targ de produse traditionale Sibiu (19 - 20 martie 2011)Acest targ de bucate vizeaza promovarea fermierilor si producatorilor de specialitati traditionale de calitate, dar si prezentarea produselor atestate traditional de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

 

Targul se inscrie si in proiectul dezvoltat de Fundatia ADEPT Transilvania, de sprijinire a micilor fermieri, proiect finantat din fonduri acordate de catre Guvernul Norvegiei, prin intermediul Programului norvegian de Cooperare pentru crestere economica si dezvoltare sustenabila in Romania.

 

Prima editie a targului, care se doreste sa fie urmata de cate o editie in fiecare luna in perioada aprilie-octombrie, este organizata de catre Complexul National Muzeal "ASTRA", Directia pentru Agricultura Judeteana Sibiu, Asociatia producatorilor de produse traditionale si ecologice Marginimea Sibiului, Fundatia ADEPT, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu.

 

Evenimentul este menit sa mentina puntea de legatura creata intre producatorii de bucate traditionale si toti consumatorii interesati de o hrana sanatoasa.

 

 

 

Sursa: www.port.ro