Calatorie in Pacific cu The Tahiti Ballet

The Tahiti Ballet ne invita la o calatorie de neuitat in insulele Oceanului Pacific.

 

Tamuré, Fire Dance, Haka…. toate varietatile de dansuri polineziene sunt reunite intr-un spectacol plin de culoare. Dezorientarea este garantata.

Acest ansamblu profesional este condus de Terii Taputu, artist cunoscut international pentru faimoasele sale spectacole de balet, pentru interpretarea sa in faimoase comedii muzicale si pentru cantecul „Fanora Mehirio” din filmul „Al cincilea element” de Luc Besson.
The Tahity Show a participat la cele mai mari festivaluri internationale, a avut turnee in America de Nord si de Sud, Insulele Caraibiene, in majoritatea tarilor europene dar si in Taipei si Hong Kong (China), Bankok (Thailanda), Jakarta (Indonezia) si in 2008 au avut un turnel triumfal in Hawaii…

Acest spectacol prezinta cele mai faimoase dansuri ale insulelor Pacific, Tahiti (Tamure), Hawaii (Hula), Samoa (Dansul de foc), Marchioness (Dansul pasarilor) si Maori din New Zealand (Poi, Haka…..), cu Vahinées, Tanés (Dansatori şi muzicieni) Maohi of Polynesia – un grup de tineri si foarte talentati tahitieni animati de aceeasi pasiune pentru dans si muzica.

 

 


Cautare