Brawnzeturile Rawckers se produc, de cuplul raw vegan Stefan & Marisha, intr-o fabricuta din Timisoara
Doi oameni pasionati si creativi, si-au propus sa aduca in premiera pe piata romaneasca gustul adevarat de branza, intr-o forma vegana, care sa aduca un plus de viata consumatorilor. Branza are ca baza nuci de caju si migdale activate, culturi vegane si condimente atent selectate. Dupa indelungi testari au aparut sortimente precum branza cremoasa, branza maturata, cea cu gust afumat, sau cu ierburi aromate, cu carbune negru, ceapa, sau chilli.
Produsele sunt potrivite pentru vegani, pentru cei care tin post, cei care pun sanatatea pe primul loc. Brawnza, untul, sau cremele de brawnza se pastreaza la frigider, intre 0 si 4°C. Brawnzele maturate prefera un mediu aerisit, pastrate cu ambalajul desfacut sau chiar fara ambalaj in frigider. Valabilitatea lor este de 30 zile. Produsele se pot pune si in congelator.