Slabim 2 kg in 5 zile

Putem slabi peste doua kilograme in cinci zile fara sa apelam la diete drastice, pastile de slabit sau exercitii fizice chinuitoare.

Redu cantitatea de sare consumata. Reducerea cantitatii de sare din alimentatie ajuta foarte mult persoanele care vor sa slabeasca, diminuand in acelasi timp si balonarea. Pentru a elimina excesul de sare, se recomanda consumul a mai putin de 500 miligrame de sare pe zi. Pentru eliminarea sarii din organism, va trebui sa consumam cat mai mult potasiu, care se gaseste in cartofii dulci, banane, pepene galben, smochine si portocale.

Elimina mancarea din organism prin metode naturale. Eliminarea mancarii fara a folosi laxative, constituie cea mai buna metoda pentru o stare de bine generala. Pentru asta, in primul rand, se recomanda consumul de fibre solubile si insolubile. Ambele tipuri de fibre sunt la fel de importante pentru digestie, prevenind in acelasi timp bolile de inima, diabetul, obezitatea si constipatia. Fibrele solubile se gasesc in fulgii de ovaz, legume, orz, mere, pere si seminte de in. Fibrele insolubile au un efect laxativ si se gaseste in graul integral, cerealele integrale (orzul si orezul brun), dovlecel, broccoli, morcovi, legume cu frunze inchise la culoare si boabele de struguri. In plus, un pahar de apa calda cu lamaie, luat dimineata sau seara, ajuta la conservarea probioticelor naturale si activeaza enzimele digestive.

Consuma numai alimente integrale. Nutritionistii recomanda consumul de alimente integrale, pentruca daca organismul primeste mancare pe care o recunoaste ca fiind sanatoasa, o va digera si metaboliza mult mai usor. Consuma cereale integrale, fructe, produse lactate si legume cu amidon. In ceea ce priveste proteinele, poti consuma fasole, carne, peste, pui si oua. Printre mancarurile sanatoase se numara si alunele, semintele si uleiurile de rapita, de masline si de canepa.

Alege mancaruri amare. Pentru a slabi rapid doua kilograme include in alimentatie mancaruri cu gust amar, respectiv: napi, rucola, masline, migdale, frunze de mustar, ridichi, frunze de papadie. Mancarea cu gust amar stimuleaza saliva, sucul gastric si secretia biliara. Aceste reactii intensifica procesul de digestie, ard grasimile, detoxifica ficatul si vezica biliara, previn constipatia si reduc pofta de zahar.

Respira adanc. Respiratia este cheia pierderii kilogramelor. Noua persoane din zece nu respira asa cum ar trebui, ceea ce reduce cu o treime oxigenul de care are nevoie organismul. Iar cand acesta nu beneficiaza de o cantitate suficienta de oxigen, nu poate arde grasimile. O respiratie corecta se face la nivelul abdomenului. Respira pe nas numarand pana cand vrei, tine-ti respiratia de patru ori mai mult si apoi expira pe gura numarand pana la 8. Daca numeri pana la patru atunci cand inspiri, tine-ti respiratia numarand pana la 16 (4x4) si expira numarand pana la 8.

Miscarea. Dupa ce suna ceasul, incearca sa lucrezi intensiv cinci minute, facand abdomene si alte exercitii. Aceste exercitii imbunatatesc semnificativ metabolismul pe parcursul zilei si vei obtine astfel o subtiere a taliei. Una dintre miscarile recomandate pentru dimineata este sa stai pe spate si sa duci genunchii catre piept, tinand spatele intins pe podea. Incepatorii pot face intre 10 si 20 de exercitii de acest fel, iar cei aflati la un nivel avansat pot trece de 50 miscari. Cheia exercitiului este sa se scurteze durata de contractare a muschilor si sa se utilizeze cat mai putin abdomenul inferior.

Odopta condimentele. Opteaza pentru chili in loc de ketchup sau chili in loc de sos pentru gratar. Aceasta schimbare poate face minuni in cazul unei persoane care vrea sa slabeasca. Sosurile contin sodiu, zahar si ingrediente artificiale. Condimentele ajuta la arderea grasimilor, sustinand metabolismul. In plus, curata organismul si lupta cu bacteriile rele. Potrivit unui studiu efectuat recent, consumul de chili ajuta la arderea caloriilor. Se recomanda ca acesta sa fie consumat ca atare si nu ca supliment.

Scade cantitatea de zahar din bauturi Reducerea cantitatii de zahar din bauturi reprezinta o metoda simpla de a pierde kilograme. Scaderea cantitatii de zahar are efecte pozitive asupra metabolismului, avand in vedere faptul ca zaharul in exces este depozitat sub forma de grasimi. O cantitate de zahar ridicata afecteaza functionarea hormonilor si procesul digestiv.

Mese mici la fiecare trei ore. Cand mancam, inmagazinam mai multe calorii decat avem nevoie. Nutritionistii ne sfatuiesc sa impartim mesele in gustari mai mici consumate la fiecare trei ore pe parcursul zilei. In acest fel ii dam organismului nostru energia de care are nevoie fara sa ii oferim ocazia sa depoziteze grasime.

 


Cautare